Rulouri aplicate

Rulourile aplicate sunt concepute pentru a fi utilizate în principal în clădiri existente. Avantajul acestor produse este fără îndoială,faptul că, ele nu necesită o pregătire specială pentru montaj nefiind integrate în fereastra. Ca urmare, decizia de instalare a unui sistem de rulouri aplicate o putem lua în orice moment. Aceste soluţii pot fi aplicate pe ramele ferestrelor (în deschidere), sau direct pe perete.

Cortina ruloului are profilele fabricate din tablă de aluminiu de înaltă calitate, care sunt umplute cu spumă poliuretanică, și sunt acoperite cu două straturi de vopsea specială în sistem PU/PA. Acest lucru face să fie caracterizate printr-o rezistenţă ridicată la abraziune și factori atmosferici.

Sistemele rulourilor aplicate au posibilitatea de a fi executate si cu plasă de insecte integrată. Această soluţie completă oferă o protecţie eficientă împotriva insectelor si căldurii excesive în timpul verii, protejând în același timp spaţiile interioare împotriva pierderilor de căldură în timpul iernii.

Acţionarea rulourilor se poate face manual sau printr-un motor electric conectat la un sistem de control, permiţând utilizarea lor confortabilă. În oferta noastră există, de asemenea,
un sistem inteligent de control, care permite controlul rulourilor din orice loc ,
folosind un smartphone, o tabletă, sau un calculator.

Designul atent al rulourilor combinat cu atenta selectie a materialelor,oferă o protecţie eficientă împotriva oaspeţiilor nepoftiţi. În plus ele oferă izolaţie termică, permiţând reducerea semnificativă a costurilor de încălzire în timpul iernii, iar în timpul verii reduc intrarea de căldură, cea ce limitează încălzirea excesivă a spaţiilor interioare.

Gama largă de culori ofera posibilitatea de a folosi ruloul ca și element decorativ, potrivit cu aspectul clădiri. Fabricate din foi de aluminiu de înaltă calitate componentele ale sistemelor noastra sunt caracterizate printr-o rezistenţă ridicată la abraziune și la intemperii.

Rulouri încastrate tencuibile

Sistemele încastrate cu casetă tencuibilă SP și SP-E sunt concepute pentru a fi utilizate în principal în clădiri noi, dar, de asemenea și în construcţii deja existente după efectuarea modificărilor necesare în buiandrug. Este important să se planifice utilizarea unor astfel de soluţii și modul în care acestea vor fi instalate chiar din faza de proiectare a clădirii, pentru a permite o utilizare eficienţă a valorilor funcţionale.

Rulourile oferă o izolaţie termică și fonică excelentă, deoarece nu interferează cu construcţia ferestrei, ușii sau a buiandrugului, fără să afecteze prin urmare, echilibrul energetic. Mai mult decât atât, aceste produse se potrivesc perfect cu faţada clădirii fiind parte integrantă a acesteia. Partea frontală a casetei este, de asemenea, baza pentru orice material de finisare (de ex. tencuială), astfel încât casetă devine elementul nevăzut al faţadei clădirii. Elementele structurale sau capacul de revizie și ghidajele pot fi potrivite la culoare cu ramele ferestrelor. La fel ca și în cazul sistemelor aplicate, cortina ruloului poate fi, umpluta cu spuma, profile extrudate sau din pvc. Rulourile în sisteme incastrate pot fi echipate cu plasa de insecte, care asigură o protecţie eficientă împotriva insectelor menţinând în același timp fluxul de lumină și de aer proaspăt în interior.

Controlul rulourilor se poate face manual sau printr-un motor electric conectat la un sistem de control, permiţând utilizarea lor confortabilă. În oferta noastră există, de asemenea, un sistem inteligent de control, care permite controlul rulourilor din orice loc, folosind un smartphone, o tabletă, sau un calculator.

Cu sistemul încastrat, noi oferim, de asemenea, o versiune cu plasa inclusă împotriva insectelor, care oferă utilizatorului său o protecţie eficientă împotriva insectelor, menţinând în același timp fluxul de lumină și aer curat spre interior. În plus, construcţia moderna a carcasei în sistem SP și SP-E vă permite să efectuaţi întreţinerea și lucrările de reparaţii la elementele mecanice ale ruloului fără a perturba intimitatea casei.

Datorită gamei largi de culori, rulouri constituie un excelent element decorativ, potrivit cu aspectul clădirii. Fabricate din foi de aluminiu de înaltă calitate componentele sistemelor sunt caracterizate printr-o rezistenţă ridicată la abraziune și la intemperii.