Rulouri suprapuse

Rulourile suprapuse pot fi folosite atât în clădiri nou construite, precum și în timpul modernizării clădirilor existente. Produsul este foarte versatil si permite instalarea fără încastrare, cu încastrare parţială sau totală, deoarece partea din faţă a casetei este dotată cu un profil de susţinere care constituie bază pentru orice material de finisare (de ex. polistiren, tencuială, clincher etc.) astfel încât să rămână ca un element imperceptibil al faţadei. Un avantaj al rulourilor suprapuse este posibilitatea de a alege modul efectuării reviziei, prin partea de jos sau prin partea frontală a carcasei, chiar înainte de asamblarea finală a ruloului. Instalarea sistemului se face direct pe rama ferestrei prin profilul adaptiv selectat corespunzător.

 

Acţionarea rulourilor se poate face manual sau printr-un motor electric conectat la un sistem
de control, permiţând utilizarea lor confortabilă. În oferta noastră există, de asemenea, un sistem inteligent de control, care permite controlul rulourilor din orice loc, cu ajutorul unui smartphone, o tabletă, sau al unui calculator.

Rulourile în sistemul SKT OPOTERM asigură o izolare termică excelentă, permiţând reducerea semnificativă a costurilor de încălzire în timpul iernii, iar în vara protejează perfect interiorul
de încălzirea excesivă. În plus, designul produsului permite integrarea sistemului de plase antiinsecte, menţinând în același timp accesul de lumină și de aer.

Datorită gamei largi de culori, rulouri constituie un excelent element decorativ, potrivit cu aspectul clădirii. Fabricate din foi de aluminiu de înaltă calitate componentele sistemelor sunt caracterizate printr-o rezistenţă ridicată la abraziune și la intemperii.