Uși de garaj rezidențiale și industriale

Ușile de garaj reprezintă un element esențial în buna desfășurare a activităților de zi cu zi. Fie că vorbim despre locuințe sau despre spații industriale, zona de acces este poate cea mai tranzitată.

Ușile de garaj sunt practice, ușor de acționat și de comandat și asigură un grad ridicat de siguranță împotriva încercărilor de pătrundere prin efracție. Iar spațiul de la interior este izolat termic și fonic pentru ca tu să te poți concentra pe lucrurile cu adevărat importante.

În plus, materialele de calitate superioare folosite, precum și feroneria și accesoriile premium care intră în sistemul de uși pentru garaj garantează o exploatare ușoară pentru mai mult timp.

Uși de garaj rezidențiale

Ușile de garaj sunt proiectate astfel încât să poată fi adaptate oricărui proiect arhitectural. Fiecare ușă de garaj poate fi automatizată cu sisteme moderne de control de la distanță. Totul pentru confort indiferent de anotimp sau de condițiile de temperatură de la exterior.

Alege inteligent și bucură-te de avantajele unor produse premium, accesibile pentru orice tip de buget.

Rezistența și durabilitatea sunt date de sistemul mecanic de rulare și echilibrare în 4 puncte, împreună cu arcurile de torsiune garantate pentru 25.000 de cicluri.

Dimensiuni maxime

lăţimea ușii: 2500 – 5000 mm

înălţimea ușii: 2000 – 3000 mm

garanție extinsă - 10 ani

Uși de garaj industriale

Siguranța la locul de muncă precum și eficiența în derularea activităților zilnice trebuie să fie criterii de bază în proiectarea și instalarea ușilor de garaj industriale.

Ușile industriale permit pătrunderea luminii naturale în halele industriale, izolează termic spațiul de la interior și eficientizează procesele specifice descărcării și încărcării de marfă. În plus, ușile de la exterior garantează protecția și siguranța spațiului de la interior datorită profilelor și materialelor premium folosite.

Dimensiuni maxime

lăţimea ușii: 2500 – 7000 mm

înălţimea ușii: 1800 – 5000 mm

garanție 5 ani